Schapenservice
         Schapenziektes
         Koeienservice
         Stalinrichting / Hekwerk
         Vlaggenservice
         Messen Slijpen
         Badin Webwinkel
         Contact Opnemen

   

  Vlaggenservice

  Een wereld zonder vlag is ondenkbaar. Zij bepalen de identiteit van een land en fungeren als communicatiemiddel ter land, ter zee en in de lucht. Een vlag is de trots van uw bedrijf. Bij bedrijven worden vlaggen met eigen logo steeds vaker ingezet als reclame middel om de naam en het product of dienst te laten onderscheiden.

  Badin werkt nauw samen met Alldek, vlaggen en masten in Heiloo. Alle reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd in het professionele atelier. Uw nieuwe vlaggen en masten worden bij Alldek besteld. Door deze goede samenwerking kunnen wij u altijd de scherpste prijs bieden. Alldek is al sinds jaren een begrip in Noord-Holland op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten.

  Wat is uw voordeel van de vlaggenservice:

  * Altijd een schone vlag in de mast zonder rafels en scheuren.
  * De uitstraling van uw bedrijf is het hele jaar door 100%.
  * Uw vlag gaat langer mee.
  * Wij nemen u het werk uit handen.

  BADIN komt ieder seizoen bij uw bedrijf langs, totaal 4 x per jaar.
  Omdat de masten in goede staat blijven vanwege het preventieve onderhoud, blijven de overallonderhoudskosten laag. Vanwege de tijdige vlaggenreparatie gaan uw vlaggen langer mee.

  Wat houdt de vlaggenservice precies in:

  Om te beginnen hebben wij per mast 3 vlaggen of banieren van u nodig. Deze drie vlaggen gaan rouleren; 1 op de mast en 1 op de plank en 1 in de wasserij. 4x per jaar komen wij op uw bedrijf langs en zullen wij de bestaande vlaggen of banieren uit de mast halen en een nieuwe hijsen.

  Vervolgens zal de gewisselde vlag weer opnieuw gewassen worden en indien nodig zullen kleine reparaties worden uitgevoerd. Deze zullen plaats vinden op het atelier van Alldek.

  Als er meerdere masten naast elkaar staan, zullen de gewisselde vlaggen altijd bij elkaar blijven hangen, zodat er nooit verschillende vlaggen naast elkaar zullen komen te hangen.

  Eenmaal per jaar wordt de mast gewassen om invloeden van buitenaf zoveel mogelijk te beperken (vuil, erosie, etc.) deze service geldt alleen voor nieuwe masten.

  Als op een bepaald moment de vlaggen niet meer te repareren zijn, gaan deze uit de roulatie en zullen er, in overleg met u, nieuwe vlaggen worden aangeleverd.

  Bij stormschade heeft uw bedrijf voorrang op reparaties t.o.v. niet deelnemende opdrachtgevers.

  Badin kan binnen 24 uur ter plaatsen zijn in geval van eventuele schade.

  Badin zal bij het wisselen van de vlaggen kleine reparaties aan de masten gelijk uitvoeren, zodat er minder storingen zullen optreden. Als er onderdelen varvangen dienen te worden, zullen wij altijd contact met de betreffende persoon in uw organisatie opnemen en om goedkeuring vragen. Door regelmatig onderhoud aan uw mast gaat deze langer  mee en kan erger vaak voorkomen worden.
   
  Wat kost het:

  Per locatie met maximaal 5 vlaggenmasten 100 euro per mast / per jaar, bij locaties meer dan 5 masten 90 euro per mast, per jaar.
  Bij organisaties met meerdere vestigingen in Noord-Holland kunnen wij het volgende aanbieden: Voorrijkosten per vestiging 40 euro en wisseling per vlag 10 euro. Dit natuurlijk inclusief de gehele dienstverlening zoals reeds beschreven.

  De looptijd per contract is minimaal 2 jaar. Badin zal de vlaggen op uw verzoek produceren en voor u op voorraad houden.
   
  Vlaggen

  Ook leveren wij alle nationale en internationale vlaggen en wimpels. Meestal uit voorraad leverbaar. Badin is tevens ook het adres voor uw reclame en druk vlaggen.

  Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.